Dogs and Dummies

Hundförarutbildning för er med apporterande hundar

Mästers Extra+

Mästers Extra+ är ett helfoder anpassat för den hårt arbetande hunden som jakt-, sport- och andra hårt arbetande hundar.

 

Vid utvecklingen av Mästers Jakt och Mästers Extra+ har vi haft stor hjälp av Sveriges yrkesjägares förening SYF Tuffa tester på aktiva jakthundar i arbete har resulterat i de slutprodukter vi nu kan erbjuda.

 

Mästers Extra+ förbättrar den hårt arbetande hundens uthållighet och höjer prestationen under extrema förhållanden som hård kyla och hög arbetsbelastning.

Fodret underlättar återhämtningen efter ett hårt arbetspass så att hundens uthållighet över tid förbättras.

 

Mästers Extra+ innehåller ämnen som motverkar fria radikaler som bildas i kroppen vid hårt arbete s.k. oxidativ stress. För att bekämpa de fria radikalerna som bildas och återuppbygga skadade celler så måste immunförsvaret hållas på hög nivå. Detta uppnås med med ett högt innehåll av vitaminerna C och E samt Macrogard som innehåller beta- 1,3 och 1,6-glukaner som stimulerar och stärker kroppens immunförsvar.

Mästers Extra+ innehåller även Profeed en kort kedjig frukto-oligo-sackarid (scFOS) som gynnar god tarmhälsa.

 

Mästers Extra+ innehåller:

Kycklingköttmjöl, animaliskt fett, hydrolyserat animaliskt protein, vete, korn, havre, köttbenmjöl, betfiber, kycklingbuljong, Hamlet Protein, linfrömjöl, vetekli, skummjölkspulver, vegetabiliskt fett, vassleprotein isolat, hemoglobin, Profeed, beta-1,3/1,6 glukan, mineraler och vitaminer.